Annonce
Læserbrev

Velkommen til virkeligheden, Andreas Boesen! Måtte også De før eller siden lære noget af den!

Annonce

Læserbrev: Efter at have læst den tydeligvis rettroende socialdemokrat Andreas Boesens indlæg om "klimasikring" i Horsens står det mig ikke helt klart, om hr. Boesen regner med, at klimaet nu parerer ordre og retter ind efter den politiske vedtagelse.

At tage det for givet kan så være den illusion, han bygger sit liv på.

Det gælder i det hele taget for politikere og politiske wannabees, at smukke ord fra mundvige smurt til eller ikke med levertran som hos Klods Hans' to brødre i eventyret langtfra er nok, især når ordene ikke går i dybden, men blot grabser lidt i overfladen og alene derved afslører en nærmest bundløs uvidenhed om f.eks. klimamekanismerne.

Det er uden mening at skvulpe rundt i en politisk gummicelle, hvis der som i eventyret er brug for viden om, hvordan man steger hanekyllinger!

Velkommen til virkeligheden, Andreas Boesen! Måtte også De før eller siden lære noget af den!

Uffe Lindum. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
Annonce
Annonce
Leder For abonnenter

Omskæringslæge kan fortsætte: En sejr for retssikkerheden

Den udskældte omskæringslæge Said El-Batran fra Vollsmose, der trækker et utal af smerteplagede patienter, klagesager og uhygiejniske spor efter sig, fik tirsdag byrettens ord i Odense for, at han kan fortsætte sit virke. Det virker umiddelbart helt hen i vejret, men det er et vigtigt vidnesbyrd om, at alle skal behandles retfærdigt i vores retssystem. Ikke mindst dem, som er under anklage. Said El-Batran kalder sig selv for "Skandinaviens bedste omskæringslæge" og fortæller, hvordan han i både Finland, Norge og Sverige bliver hentet ind som den fremmeste ekspert på området. Det præcise antal omskæringer, El-Batran har foretaget, svæver i det uvisse. Han fortæller til Avisen Danmark, han har forestået omskæringer siden 2001, hvilken bliver modsagt i dokumenter hos embedslægen i det tidligere Fyns Amt, hvor Said El-Batran skulle have praktiseret omskæringer siden 1989. Said El-Batran fik i 2016 fik to års forbud på at omskære, efter et tilsyn på hans klinik i Aarhus afslørede stærkt kritisable og meget uhygiejniske forhold. Selv mener Said El-Batran, at han gennem mange år har været forfulgt, fordi mange læger er modstandere af rituel omskæring, at der er og har været et politisk pres på myndighederne og læg dertil journalisters evne til at piske en stemning op.